Weekend

2 months ago

Weekend

Lyx.

Weekend

Godaste.

Weekend

Terapi!

Weekend

Mer sånt här tack!

Weekend

Franka och Kalle. Han kändes sådär nöjd över att dela med sig av sin mammas knä.

Weekend

Blommor från Bell&Bonn.

Weekend

Skridskoåkning på tomten.

Började fredagen med att åka in till stan på ett ärende. Köpte med mig ett par magasin hem som kan vara bland det bästa jag vet. Prenumererar på några och älskar den stunden då man kryper upp någonstans och bläddrar. På fredagar så har Charlie hockey så Vega, jag och Franka är hemma själva ett tag och gör fredag. Vi beställde pizza för andra gången från Ateljens Pizza som pga att dom inte är klara med lokalen kör take away från ett fönster. Det är ägarna till Matateljén som har öppnat den och det är den godaste pizza jag någonsin har ätit i Sverige. Ligger bara runt hörnan från Matateljén och rekommenderar alla som har möjlighet och är sugna på pizza att prova. Ricki och Charlie hämtade upp pizzorna efter träningen och då satt vi alla och mmmmade!

Lördagen fortsätter med aktiviteter som är ett genomgående tema i vårt liv känns det som. Det åktes också skridskor på vår egna isbana, grillades korv och sen skulle stora barnen hem till sina kompisar som bor mitt över. Andra grannar kom över på middag så jag gjorde pasta som jag har blivit helt inne på för att det är så himla mysigt att hålla på med. Det har blivit en liten grej vi gör mer eller mindre varje lördag. Barnen älskar det. Just i lördags gjorde jag en tomatsås från Sofia Wood i ugnen som sköter sig själv och är så enkel och god. Friterade kapris som jag hade på och sen hade vi lite chark, ost och oliver till. Sån mysig kväll! Längtar så efter mer umgänge och prat!

Söndagen är heller inget undantag från aktiviteter. Hann med en liten alla hjärtans dag frukost innan barn skulle iväg. Sen åts det semla och lunkades på. Vill alltid ha en bukett från Bell&Bonn på bordet. Så fin! Blev lite skridskoåkning på kvällen sen också.