On my mind

2 months ago

On my mind
On my mind
On my mind
On my mind

Satt med det här inlägget redan i fredags och länkade och allt men allt försvann. Så jag gör ett nytt försök nu och hoppas att ni gillar!

Bild 1, 

1. Den här kappan blir min nästa investering. Min lillasyster har den så jag provade den härom veckan och den är så jäkla fin! Här vill jag behålla vidden och volymen så även fast man kan gå ner i stl så vill jag absolut inte göra det. Jag har oftast XS i kappor pga att jag är liten över axlarna men den här kommer jag köpa i S. Älskar att den känns stor och också lång på mig som är liten. Så fort den kommer in igen ska jag slå till. Fattar inte att jag inte redan gjort det! Kappa Totême.

2. Jag har råkat krympa min mössa från Arket. Den blev liten och hård som en hjälm och går nätt och jämt på Franka. Så behöver därför köpa en ny. Tycker att mössorna från Arket är båda fina och sköna.

3. Mysiga kläder har väl aldrig varit mer aktuellt. Dom här ribbade ull tightsen skulle jag gärna vilja ha. Så fina till mina köngor från Lundhags också. Tillsammans med allt det övriga i bilden! Tights Arket. 

Bild 2,

1. En svart skinnclutch känns ju snyggt till allt och skulle vara ett bra komplement till mina i övrigt väldigt stora väskor. Väska Cos. 

2. Perfekta, trygga tröjor i bra längd vill jag alltid ha i garderoben. Den här känns just så. Snygg till både tights och jeans. Tröja Soft goat.

3. Jag är ingen trench tjej. Eller är jag det? Jag kanske bara inte har provat den rätta. Känner mig alltid så utklädd. Skulle jag äga någon så skulle det vara den här som jag tycker är så fin. Kanske får prova ändå. Trench Totême.

Bild 3, 

1. För dom som känner mig eller har följt den här bloggen ett tag vet att jag älskar långa, vida klänningar! Min senaste som jag absolut villhöver är den här klänningen. Genast! Klänning By malene birger.

2. Dom här solglasögonen har jag redan köpt. Ska nog köpa dom i mörkbrunt också för så mycket tycker jag om dom. Solglasögon Chimi.

Bild 4, 

1. Dom här svarta remsandalerna har jag varit sugen på i några år. Kan inte släppa dom och har inte hittat några finare så kanske får det bli dom här. sandaler Maria Farro.

2. Älskar den här ringen. Kanske får den bli den nästa till min lillfingersamling eller att ha på mitt pekfinger. Ring Carolina Bucci. 

3. En till lång helt perfekt klänning. Den här vill jag svassa runt i med ett glas vin i handen. Gärna någonstans i Frankrike men i trädgården går också bra! Klänning Totême. 

 

Ronja · 2 months ago
Och tavlan? så fin

Elin Nord · 2 months ago
Visst är den magisk! Det är konstnären Nikolai Blokhin som har gjort den. Älskar hans sätt att måla!

Helen · 2 months ago
MBklänningen