Imorse

2 months ago

imorse

Den här lilla människan gör mig så knäsvag!

imorse

Den mammigaste av dom alla och jag håller i!

imorse

Kaffe & lakritskola. Mums!

Våra vardagsmorgnar går på repeat. Går upp senast 7.00, då är dom stora barnen redan uppe. Ricki gör havregrynsgröt och mackor. Sen går vi oftast ner hela högen och borstar tänderna, duschar, klär på oss, borstar hår mm. Charlie möter upp några kompisar och går till skolan och Ricki går med Vega. Då har jag lite tid till att klä på Franka och mig själv och sen går vi till förskolan.

Just idag var morgonen magisk så jag ville inte gå hem direkt efter lämning. Tog en extra runda, så skönt! Gjorde mig en kaffe och tog två lakritskola från “Ricki”. Hade köpt en stor påse till honom igår. För oss går lakritskolan från Chokladfabriken way back. Vi köpte det väldigt ofta redan innan barn. Det blev nästan en grej, som vi också köpte med oss när vi gick på middag osv. Nu var det länge sen vi åt den men lika god fortfarande. Nu ska jag göra mig en till kaffe och ta tag i den här dagen.

Helen · 2 months ago
Onge ❤

Andrea · 2 months ago
Vilket fint bord! Var kommer det från?:)