Franka

9 months ago

Franka
Franka

Försöker vara bra på att rensa bland barnens saker med jämna mellanrum. Det skänks bort, säljs eller ges vidare. Det känns såklart mycket bättre att fylla på när det är plagg som har sålts. Precis som för mig själv. Här är några saker som har fått flytta in i Frankas garderob eller som jag önskar ska få flytta in.

 

1. När barnen börjar förskolan behövs det ju funktionskläder på ett annat sätt. Man vill ju att dom ska hålla sig varma, torra och att ingenting ska sitta åt. En regnhatt har införskaffats. Den här är från Liewood och funkar också med en annan liten mössa under ifall det är lite kallt.

2. Dom här ulltightsen i 100% ull från Joha älskar jag. Lite tjockare i kvalitén och känns så himla sköna. Vill ha en liten större storlek så att dom riktigt korvar sig på benen. Gulligt! Finns här.

3. Det är ingen nyhet att jag älskar Arket. Den här pile jackan till Franka har också införskaffats. Så himla fina saker även till barnen. Bra kvalitéer som håller länge! Hade velat haft exakt den här själv. Arket

4. Finns det något gulligare än barn i onseis. Franka hade en sån här overall från Engel hela förra hösten/vintern/våren. Sånt underbart plagg i 100% ull. Har haft äran att få ärva en sån här i lila och med hennes lite ulliga mössa i samma färg så ser hon ut som en liten telletubbi. Men tipsar om en i den här färgen. Inte helt otippat va?! Petitstories.se

5. Till allt detta ulliga så tycker jag att det är vansinnigt sött att addera någon blus eller klänning. Särskilt i blommigt. Som den här från Zara. Den skulle jag också ta i ett par storlekar större.

6. Fodrade stövlar och kängor vill man ju definitivt ha till dom små för att försäkra sig om att dom är varma om fötterna. Dom här är så gulliga att jag svimmar. Kanske får slå till på dessa. Från Ecco .

 7. Glipan mellan tröja, jacka och hals kan få mig att få rysningar. Har en svart tunn från Polarn och pyret som är från Charlie och Vega ,en kunde inte låta bli den här från Arket. Kraftigare men ändå mjuk och härlig. Sorter som en smäck! Från Arket.