Yes please

4 weeks ago

yes please

Nej men snälla vad jag önskar att dom här möblerna skulle flytta in hos oss nu! Skulle passa som handen i handsken. Dessutom önskar jag mig en sån här “peruk buske” också. Ville ha sånna i fredagsbuketten jag gjorde för Bell&Bon här för ett tag sedan men då fanns dom inte på blomsterhallarna. Är helt kär i den. Får plantera en när utbyggnaden är klar tänker jag. Och jag vet, allt är beiget men då påminner jag om den här inlägget och den gröna lampan som troligtvis ska få en plats i vårt vardagsrum strax. Den har jag också velat ha där så länge men vi har ju en fullt fungerande och fin golvlampa där redan. Men kanske kan vi flytta upp vår Twiggy till vårt sovrum istället. Måste prova.

Hanna Larsson · 4 weeks ago
Wow vad fint! Vart kommer lampan och bordet ifrån? :)

Elin Nord · 4 weeks ago
Men visst är det!! Dom kommer ifrån Casa Gatine. Shhhh :)