Tips

4 weeks ago

Tips

La upp den här bilden på Instagrams storys tidigare idag och jag fick så himla många frågor på vart mina jeans är ifrån. Dom är ju mina favoriter sen ett tag tillbaka ( är man inte alltid på jakt efter dom perfekta jeansen? ) så tänkte därför tipsa om dom härhär!

Håller på att rensa lite bland mina kläder osv nere i källaren, därav röran. Det betyder dock att det snart kommer att läggas ut kläder på min bloppis Instagram ganska snart. Så håll utkik!

Njuter av att få sätta på mig en tjocktröja och kängor!

Anna · 4 weeks ago
Hej! Din blogg är så himla mysig och fin. Allt ser så fint och härligt ut, till och med källaren! Vill du visa lite mer från ert fina hus? Är mitt uppe i renovering och ska fixa en källare. Tack❣️

Elin Nord · 4 weeks ago
Men vad snäll du är! Det är tur/skönt att man kan välja vinklar och vrår för jag kan lova dig att det inte är fint och härligt! Men ska absolut föröka ta fler bilder hemifrån. Både fult och fint kanske. För att visa vad som ska göras också :) Kram, Elin

Sandra · 4 weeks ago
Åh behöver nya jeans så klickar blint hem dem på direkten .

Elin Nord · 4 weeks ago
Bra där! Hoppas att du också kommer att bo i dina :)

Cecilia Mathiasson · 4 weeks ago
Och kängorna....? Fantastiska!!

Elin Nord · 4 weeks ago
Nämen älskar dom! Några år gamla från Old Celine. Köpte dom via Vestiaire :)