On my mind

2 weeks ago

On my mind
On my mind

Som tidigare nämnt så håller jag på att köra en stor rensning av min garderob. Det är verkligen inte mycket jag behöver men några saker skulle jag vilja addera. Men det ska en del saker ut först innan fler plagg kommer in. Dessa står iallafall på önskelistan.

 

 

1. Dom här tightsen som är lite kraftigare i tyget och med dragkedjor längst ner skulle passa till precis allt i min garderob just nu. Till såväl kängor som gympaskon och till den stickade tröjan. Från Toteme.

2. Den här tröjan ser helt perfekt ut i modellen! En modell i tre färger gjord av den finaste alpaca. En tröja att äga i många år! Jag skulle köpa den i en eller ett par storlekar större än normalt. Känns lyxigare tycker jag! Från Mes Dames.

3. Drömskorna just nu! Har velat ha dom här i flera år och med tanke på hur jag lever nu, med barn i lekpark, i skog, ute på tomten mm så skulle jag ju använda dom här hur mycket som helst. Vilket är ett måste med tanke på priset. Dessutom har mina 15 år gamla Hunter stövlar gjort sitt nu. Just dessa är ju från Old Celine men dyker upp ibland på Vestiaire. Gahh vill ha!!

4. Tycker att jag saknar en stor härlig snygg väska att ha till precis allt varje dag! Men snälla vad perfekt den här är! Älskar också den breda remmen som man liksom kan sätta tvärs över axeln och som inte skär in och gör svinont! Den här skulle jag aldrig göra mig av med! Från ett av mina favoritmärken Joseph.

5. Jag har insett att jag saknar toppar, blusar eller liknande att sätta på mig när man går ut och äter middag eller bara vill vara lite piffig. Jag har mest t-shirtar, stickade tröjor och skjortor i garderoben. Den här skulle jag gärna sätta på mig! Från Arket.

6. Jag älskar solglasögon men är en sån som inte gärna lägger en halv förmögenhet på ett par. Nividas tycker jag gör väldigt många fina till bra priser. Dessutom väldigt fina glasögon också!

Maria · 2 weeks ago
Älskar din stil och när du gör dessa inlägg! Kan inte du tipsa om kläder att bära till jul/nyår?

Elin Nord · 2 weeks ago
Åh vad glad jag blir! Tack för att du skriver Det ska jag absolut försöka göra! Kul idé! Kram, Elin