Miss clara & middag på stan

3 weeks ago

Miss Clara & middag på stan

Incheckade

Miss Clara & middag på stan

Middag på stan

Miss Clara & middag på stan

Så jäkla nöjd i pyjamas, snart i badet.

Så har en ny vecka dragit igång igen. Känns skönt ändå på något sätt när alla är stationerade där dom ska vara just nu. Ja förutom jag då men mer om det vid något annat tillfälle. Tyckte att det kändes kallare i luften imorse. Helgen susar som vanligt förbi. Vi har haft lite tomtfix. Plockat undan utemöbler, krattat lite löv och plockat äpplen från gräsmattan. Tagit alla gröna tomater, som var många, för att få mogna inne. Har varit i parken och gungat, haft min mamma här en sväng och har haft middag här hemma med grannarna. Hade visioner om att stå vid spisen länge och laga mat samt baka men eftersom Charlie och Ricki var borta hela dagen pga både hockey och fotboll så fick det bli pizza istället. Orkade inte ge mig på något med en Franka klängandes på mig. Det blev ju bra det med! Vet att jag har sagt det för men att ha härliga grannar är ju det bästa som finns!

Måste berätta om min förra helg då jag, Charlie & Vega checkade in på Miss Clara för ett dygn på stan. Bara vi tre. Herregud vad mysigt det var!! Vi har ju ett litet monster här hemma vid namn Franka. Vi kan ju säga som så att vi har varit ganska förskonade med sömnlösa nätter förut jämfört med nu. Och då är det ju såklart bara jag som gäller och för att alla ska få sova det bästa så har vi låtit det vara så.
Därför var det ju så otroligt härligt att bara få vara med mina stora barn ett litet tag! Vi gick ut på stan och åt middag på kvällen, badade badkar när vi kom hem ( hoppade fort i våra pyjamaser ), pratade och tittade på tv. Hotellfrukost på morgonen och mer bad innan vi åkte hem till dom där hemma. Och då kändes det så mysigt att ha fått längta lite. Så välbehövligt! Helt galet att jag har så stora barn. Att sitta ute och äta middag med dom är rena drömmen!

Alexandra · 3 weeks ago
Så mysigt det låter :) måste ju fråga vart din fina pyjamas kommer ifrån? Så svårt att hitta snygga och sköna :) Ha det fint ! Alexandra

Elin Nord · 3 weeks ago
Det var SÅ mysigt! Den är från Arket. Älskar Arket! Har byxorna till stickade tröjor också, så fint :) Allt gott, Elin