Min stil

2 weeks ago

Min stil
Min stil

Rensar och fixar i garderoben. Gud vad härligt det är att få klä på sig lite. Då känner jag mig som finast. Var tvungen att ta bild när jag för en gång skull kände mig lite mer levande än död. Tackar rouget för det! Har fått väldigt många frågor om den här kappan. Tror faktiskt att jag ska sälja den. La ut en del förra veckan och dom plaggen såldes allihopa på ett dygn. Känns så kul! Det kommer alltså ut fler plagg nu snart.

Lisa · 2 weeks ago
Vart säljer du? Vore roligt att kolla in.

Elin Nord · 2 weeks ago
På mitt Instagram konto Med det otroligt påhittiga namnet elin.nords_bloppis . Hehe!

S · 2 weeks ago
Vart är dina snygga boots från?

Elin Nord · 2 weeks ago
Dom är från Old Celine. Älskar dom!

Emilie · 2 weeks ago
Jag är lite nyfiken på brallorna o skorna, vart de är i från. Ursnyggt!

Elin Nord · 2 weeks ago
TACK! Byxorna flera år gamla från Tiger och skorna också några år gamla från Old Celine :)