Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Ett dygn på spa | October 29, 2020 | The Way We Play

Ett dygn på spa

2 years ago

Ett dygn på spa
Ett dygn på spa
Ett dygn på spa
Ett dygn på spa
Ett dygn på spa
Ett dygn på spa

Jag och Vega åkte ett dygn på spa tillsammans med våra vänner ( & grannar ) Lena och Siri. Lyx på så många plan. Lena har en liten kille jämngammal med Franka så att få komma iväg med våra stora tjejer kändes ju så kul och härligt! Vega & Siri är bästa kompisar och jag tror på fullaste allvar att det inte går en dag utan att dom ses. Men dom var ju överlyckliga över det här dygnet tillsammans med oss. Vi var på Djurönäset och det kändes som att det var på en toppen nivå för oss alla. Inga barn behövde man hyscha och lekrum, pyssel, filmvisning och tipspromenad fanns att göra. Jag och Lena njöt av vin, ostört prat och mat medans tjejerna lekte. Men också av bad, tid och prat alla fyra. Kanske en blivande höstlovstradition.