Lately

1 week ago

Lately

Inskolningen på förskolan för den här lilla loppan har börjat. Tänk att jag får vara med om en sån här liten mini människa en gång till. Just nu går det sådär så vi tar det väldigt lugnt med korta dagar. Vabbat har vi ju såklart också hunnit med. Mammahjärtat är ju inte direkt mindre blödigt. Fy vad det här är jobbigt!

Lately
Lately

Plockar fortfarande in gurkor, tomater och små morötter. Första gången vi odlar såhär men absolut inte den sista. Kul som bara den!

Lately
Lately

Minns ni sittsäckarna från Zara Home som jag tipsade om i ett tidigare inlägg? Dom var slut då men har nu kommit in igen. Slog till på två stycken ( i en potatis färg såklart ). Perfekt för barnen tänkte jag. Sådär jättesköna var dom absolut inte. Hoppas att dom mjukar på sig lite.

Lately

Har fått några oliver på vårt superfina olivträd. Känns fint!

Lately

Bokhylle målningen står still för tillfället på grund av det här. Målar huset som är mycket mer väderberonde. Så det får gå först.

Jaha, så har den här tiden bara rusat iväg i vanlig ordning. Men nu så!