Outfits

2 months ago

outfits
outfits
outfits
outfits

Jag har varit världens sämsta på att ta outfit bilder som jag vet att ni vill se mer av. Kanske inte så konstigt då jag mer eller mindre har satt på mig samma samma hela tiden. Men måste ändå, trots dålig kvalité på bilder så det kanske är svårt att se, tipsa om en perfekt t-shirt och den här oslagbara skjortan.

Om man som jag är förtjust i kläder som inte sitter åt och gärna får vara lite oversized så är den här t-shirten helt oslagbar. Den är också lite tjockare i kvalitén och känns därför både lite lyxigare och snyggare än en vanlig t-shirt. Jag har den både i svart och i off-white.

Vet att jag har lagt upp den här skjortan förut men den är verkligen så himla himla bra och skön. Har varvat en vit och den här blå mer eller mindre hela sommaren. Och förra!

T-shirt från Arket och skjorta från Aiayu.

Therese · 2 months ago
Fina tips! Jag undrar var spegeln kommer ifrån? Ha en jättefin kväll! :)

Elin Nord · 2 months ago
Hej Therese! Spegeln kommer ifrån Gubi. Kika här https://www.cosahomestories.se/mobler/fa-33-wall-mirror-gubi Kram, Elin

Annika · 2 months ago
Jättefint! Vad är det för snygga byxor du har?

Elin Nord · 2 months ago
TACK vad kul att du tycker det! Dom är från Zara. Otroligt sköna och snygga :) https://www.zara.com/se/sv/jeans-zw-premium-marine-straight-p08246048.html?v1=598367 Kram, Elin

Jessika · 2 months ago
Fint ♥️T-shirten, är den stor i storleken tycker du? Kram jessica

Elin · 2 months ago
Hej Jessika! Nja alltså den är ju oversized i modellen och ska ju sitta stort. = snyggt! Jag har XS i den. Är du mellan två storlekar så kan du ta den mindre. Kram, Elin