Fyrtioett

1 month ago

Fyrtioett
Fyrtioett
Fyrtioett

Fyllde år häromdagen. Fyrtioett år. Helt galet känns det faktiskt! Noll åldersnoja ( tror jag ) tycker snarare om att bli äldre. Känns som att jag stannade vid trettiofem. Jag ser ju att jag blir äldre men känner det inte. Fortfarande låtsas vuxen med tre barn. Herregud!

Hade lite familj hemma på kvällen iallafall. Det var trevligt!

FruK · 1 month ago
Haha, total igenkänning på det. Är 43 med två barn och upplever fortfarande att jag ”lajvar” förälder framför allt sedan min äldste började skolan, och att alla andra är ”riktiga, vuxna föräldrar” ...

Elin · 1 month ago
Nämen snälla, EXAKT så!! Känns skönt att jag inte är ensam .

Kristin · 1 month ago
Haha men exakt så! Tänker alltid att alla andra är så vuxna men jag förblir alltid lilla jag. Nu 40 år med fyra barn, villa, hund och katt.