Sovrum

12 months ago

Sovrum
Sovrum

Det här ser ju ganska fint och mysigt ut. Man kan ju välja sina vinklar och vrår i en bild. Sanningen är att det är allt annat än fint här inne. Det sitter en randig tapet på en vägg som har suttit där sen vi flyttade in och nej vi har aldrig tyckt att den har varit fin. Ena sänglampan har lossnat och spikhuvuden syns igenom färgen på väggarna ( någon som vet varför det blir så? ). Egentligen är det väl bara att måla men jag vill liksom att det ska bli skitbra med ett bra underarbete på en gång. Man måste spackla, riva och slipa. Hörde av oss till en målare som har målat hos oss förut som helt plötsligt har gått upp i rök och så var det med det. Har inte kommit vidare sen dess. Får gå vidare med roller och pensel sen när bokhyllan är klar eller höra av mig till en annan målare helt enkelt. Jag blir lätt avundsjuk på andra som håller på att fixa och göra iordning hela tiden. Min ork på den tiden jag har till att jag skulle kunna måla osv utan att hela tiden bli avbruten finns liksom inte. Hur gör ni andra?

Ina · 12 months ago
Precis så är det. Och det är inte så för alltid. Klokt, mitt upp i liten, goaste, men busigaste åldern. Jag tycker det låter vettigt att delegera eller vänta. Tror inte någon annan får till det så bra heller /trebarnsmor, yngsta är fyra och bara redan är tiden lite annorlunda och lite mer.

Ebba · 12 months ago
Har tre små på 6, 3 och 1 och vi gör absolut INGENTING själva, hehe. Anlitar hantverkare till minsta lilla grej. Enda sättet för oss att få något gjort :)