Projekt bokhylla

2 months ago

Projekt bokhylla

Hur länge har jag inte pratat om en stor bokhyllevägg som ska vara längs en stor vägg i vårt vardagsrum? Vi har tänkt fram och tillbaka hur den ska se ut. Men nu är det bestämt. Det blir skåp, som vi har tänkt hela tiden, längst hela väggen i nederkant. Det innebär att det blir mycket förvaring till spel, pyssel och junk som man kan stuva undan där. I dom här små husen är förvaring näst intill obefintlig så att få till det känns toppen. Ovanpå skåpen hade jag tänkt att känslan skulle bli som en platsbyggd hylla men där blir det nu istället konsolhyllor. Så fick det bli. Hoppas att det blir lika bra som i mitt huvud. Jag gillar ju inte när det blir för snyggt eller för ”perfekt”. Det måste liksom vara lite ihopsnickrat. Tanken på en fläckfri platsbyggd bokhylla i det här huset stämmer inte. Så, nu är alla luckor och hyllor levererade hem till oss i perfekt skick efter önskat mått av Järfälla kök. Och ja, jag har gett mig på att handmåla allt själv denna gång också. Får se hur lång tid det tar tills allt är på plats. Men jag visar längs vägen tänkte jag. Och livet pågår ju också emellan. Men ett av våra sommarprojekt som nu är på gång.

Camilla Hagen · 2 months ago
Åh så spennende å se, har også tenkt å ha noe lignende på en hel vegg og det kan heller ikke være for perfekt så gleder meg til å se

josefin · 2 months ago
Åh vas spännande! Vår största dröm inför husflytt är en stor bokhylla och tror också på skåp nedtill till stängd förvaring. Så kul att följa projektet! Finns ju många varianter att göra detta på. Gullade också väggen nedan där du hängt upp krukor med kryddor. Det tipset ska jag bara. Så fint det blev!! nu i värmen har jag börjat använda Lexington skjortan, som jag trivs i den! Kul när ngt kan gå vidare. :)