Planterat

2 months ago

Planterat
Planterat
Planterat
Planterat

Känner att jag upprepar mig konstant härinne med mycket snack och liten verkstad. Skyller allt på en hjändimma orsakad av ett år utan en hel natts sömn och diverse huvudbry på grund av tre barn. Jaja, sån är jag! Mycket tankar och idéer men inte ork att ta tag i allt på en gång. Sakta men säkert liksom! Vet inte vem jag försöker lura heller för sömnlösa nätter eller ej. Jag bara är så jämt. Tycker att det är mycket ändå med barn, jobb & aktiviteter samt allt som ska fixas hela tiden.

Här är i alla fall planteringsbyxorna på och allt är nere jord. I odlingslådorna är det tomater, gurka, grönkål, olika sorters morötter, rädisor och sockerärtor. Vi börjar så.

Camilla Hagen · 2 months ago
Så herlig å høre at det er flere som er sånn ikke sant? Så bra inspirasjon m plattingen, ser så fint ut. Og buksene er så søte, hvor er de fra?