The Way We Play

Pavlova

3 months ago
Pavlova
Pavlova
Pavlova
Pavlova

När Vega fyllde sex år här för ett litet tag sen så önskade hon sig marängtårtor. Det bästa jag vet är Pavlova tårtor så inte mig emot. Gjorde två olika som vart galet goda!  Dessutom är dom väldigt enkla att göra och superfina tycker jag.

4 Replies to “Pavlova”

 1. Helen says:

  Hade gärna haft en/två bitar nu! ❤❤❤

 2. Anna says:

  Ser helt fantastiska ut! Gärna recept om du orkar

 3. Camilla Hagen says:

  Ser helt nydelig ut

 4. Josefin says:

  Så vackra!! Att dyka in hos dig är som att få öppna sin favvotidning. Älskar känslan och färgerna i bilderna! All lycka framåt med magen nu. Du strålar så!! Har en niomånaders hemma men blir så sugen på en nyckläckt när jag ser din fina mage. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Elin Nord

Info