The Way We Play

Sista dagarna

2 months ago
Sista dagarna
Sista dagarna
Sista dagarna
Sista dagarna
Sista dagarna

Så var det sista dagen & natten här. Imorgon flyger vi vem. De sista fyra nätterna har vi bott på ett hotell i stan. Vi har mest badat i poolen om dagarna då stranden här inte riktigt är vår melodi. Mycket folk, massage på stranden, många hotell och barer på rad och ganska smutsigt. På kvällarna har vi gått en sväng på nattmarknaden. Vi har köpt med oss lite peppar hem eftersom dom har mycket pepparodlingar här i Phu Quoc. Annars har jag lite svårt för det här hysteriska, skaldjur och fiskar i små akvarium som ska ätas, lukten ( ännu värre nu när jag är gravid tror jag ) och det påprackiga. Men det måste ju ändå upplevas. Jag är dock så redo för att komma hem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Elin Nord

Info