7e månaden

5 years ago

7e månaden
7e månaden

Just nu har jag gått in i V 30 och är alltså i 7e månaden. Det känns helt galet och jag har nog fortfarande inte förstått att vi ska få en bebis. Det börjar helt klart kännas lite nu. Jag är ju inte direkt purung längre och jag fick ju diastas redan med Charlie så jag har inte alls någon styrka i rygg-magområdet. Men jag mår bra. Sjukt trött bara. Gjorde ett ultraljud innan vi åkte till Vietnam och allt såg bra ut. Däremot var mina järnvärden mindre bra. Ska till barnmorskan imorgon så får se hur allt är då.

Jag vet ju att det är en del saker som bör införskaffas ( kanske inte fullt så mycket som man skaffade inför första barnet 🙂 ) men jag har inte ens kollat åt en vagn eller något annat heller för den delen. Osäker på varför men tror att det är lite blandat. Dels pga att jag inte riktigt vågar och dels för att det känns så overkligt alltihopa. Vi har ju gett bort och sålt alltihop från Charlie & Vega så ingenting finns kvar. Men som sagt, vad behöver man egentligen?

 

Marie · 5 years ago
Mitt svar på den frågan - inte så mycket! Märkligt nog en bråkdel av vad man ”behövde” till första kiddon, ha ha! En schysst smidig vagn, ett babynest, en spjälsäng och en bärsele var det vi skaffade m nummer tre. Ja och så lite kläder så klart. Jag var dessutom mycket mer chill med att vänta och skaffa grejor tills behovet uppstod med nummer tre. Visade sig att många grejor faktiskt aldrig behövde införskaffas då! :)