The Way We Play

Sonos

7 months ago
Sonos
Sonos
Sonos
Sonos
Sonos

Och vips så hade det gått två månader sen mitt sista inlägg?! Jag har lite inlägg på vänt här med lite saker som har hänt eller inte hänt sedan dess.

Men nu vill jag berätta om mitt lilla samarbete med Sonos. Jag fick möjligheten att testa deras Sonos Beam högtalare och samtidigt ta del av tips från en barnpsykolog av hur man med tex musik kan stärka familjebanden och spendera mer kvalitetstid tillsammans. Vi lyssnar mycket på musik hos oss. Gör ni det? Vad är era bästa tips på att få kvalitetstid tillsammans?

Här kan ni läsa mer från mig.

One Reply to “Sonos”

  1. Louise says:

    Hej
    Vart kommer träbänken med tvn på?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Elin Nord

Info