The Way We Play

Vega

9 months ago
Vega
Vega
Vega

Vissa perioder är det lite mer sjukhusbesök än andra. Den senaste tiden känns det som att vi har åkt fram och tillbaka till Karolinska Solna och Huddinge. Läkarkonferens för Vega med plastikkirurg, tandläkare och logoped. Med röntgen och avgjutning av tänder och bett osv. Öronläkaren gånger två, det rutinmässiga ultraljudet, ögonläkaren, röntgen av hals och gom, tandläkaren igen. Listan är lång. Känns jobbigt ibland nu när man sitter med flera stycken läkare och det pratas över Vegas huvud lite grann. Och helt plötsligt ska hon kolla upp och säga ähhh, eller något annat som det ska kollas på, mitt bland alla, och beslut som ska tas. Jag visste ju att den här tiden skulle komma. Att hon blev så pass stor så att hon faktiskt undrar varför hon ska till sjukhuset på olika grejer så ofta. Eller varför det låter lite annorlunda ( som hon själv säger ) när hon pratar. Sånt som man kan ta på är lätt att prata om. Som att hon hade hål i gommen som doktorn fick sy ihop. Eller hålet i magen som dom också fick laga. Med det är hon helt med och samlar gärna ihop sina dagiskompisar för att förklara och visa. Men snart vill hon nog höra mer än att det är för att hon är lite extra magisk och speciell. Är säker på att det kommer naturligt eftersom men ibland tänker jag på det mer än annars. Jag vill ju att hon ska tycka att det inte är några konstigheter alls och vara stolt över allt som är hon. Och att det är för att hon är lite extra magisk förstås!

4 Replies to “Vega”

 1. Hanna says:

  Hjärta Vega!

 2. Lotta Jarbrand says:

  ❤️❤️❤️

 3. Helen says:

  Älskade Vega, ❤- barn, hela ongen!

 4. Ulrika says:

  Bara tankar och kram från mig med Ruby i mitt hjärta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Elin Nord

Info