Parsley palace

3 years ago

Parsley palace
Parsley palace
Parsley palace
Parsley palace
Parsley palace
Parsley palace
Parsley palace
Parsley palace

På en liten gata i staden Felanitx ligger persiljepalatset. Jag trodde först att vi hade kommit fel men från gatan så kommer man direkt in i det tre våning stora radhuset som vi hyrde ( Ni ser på sista bilden ). Rakt igenom ligger en liten uteplats och trädgård med pool och stenmurar runt omkring. Vid poolen ligger ett litet hus där det finns biljardrum och ett yogarum. Huset var superhärligt! Men jag fick lite panik då allt var sten, supersmala räcken, och ute på terasserna, det fanns två, var det räcken gjorda av smala träpinnar. Hur i h-skotta skulle jag kunna slappna av här med fem barn springandes åt olika håll. Det fanns ju inte plats för så mycket lek ute i den lilla trädgården heller. Men allt gick så bra! Köket är helt magiskt och vi lagade så mycket god mat! Vi hyrde en stor bil och gjorde utflykter till olika stränder varje dag. Väldigt härligt att få uppleva mer av Mallorca som ju är så fantastiskt fint! Mamma fick nys om huset via en bekant och hyrde det privat med såg att det också ligger ute på Airbnb.

Felanitx som stad är mycket lugn. Några restauranger, lite butiker, en saluhall med marknad på Söndagar och nästan inga turister. Gillade det så himla mycket!

Här kommer en direkt länk till huset och fler bilder!

Helen · 3 years ago
Underbart! ❤

Elin Nord · 3 years ago
Tack vara er <3. Längtar tillbaka!!

Nea · 3 years ago
Hej Elin, Din blogg är så mysig! Jag älskar dina "on my mind" inlägg :)

Elin Nord · 3 years ago
Men vad glad jag blir! Ett "on my mind" inlägg är på ingång :)