On my mind

3 years ago

On my mind

Dom här sakerna tänker jag lite extra på just nu.

1. Nu ska jag nog slå till på en cashmere polo från Lisa Yang. Dyr, absolut men jag har tänkt på den så länge. Kommer jag att använda den lika mycket som min förra cashmere polo ( innan den gav upp ) så blir det inte så många kronor per användning så att säga. En i varje färg tack!

2. Skulpturerna från Kristina Haataja är så fina tycker jag. Dom är gjorda för hand och ingen är den andra lik. Skulle gärna ha en hemma.

3. Klänning från Toteme. Kärlek vid första ögonkastet!

4. Jag har alltid varit svag för 70-talet. Utsvängda jeans, gardinlugg och ett par stora solisar. Dom här solglasögonen från Velvet Canyon har helt klart den rätta känslan.

5. Jag vill ju ha en ring på mitt pekfinger som gärna får ta liiite plats. Just nu står det mellan den här ringen från All Blues eller ringen jag hade med i mitt förra “on my mind” från Goldpoets. Vilken röstar ni på?

Ulrika · 3 years ago
On my mind- ringen, lite knökigt perfekt:) önskar mig prick en sån nu.