Istället för morgonkaffe

3 years ago

Istället för morgonkaffe

Jag har ju slutat att dricka kaffe. Japp, helt sjukt! Mitt morgonkaffe var det bästa jag visste och kanske bland det första jag tänkte på när jag vaknade på morgonen. Men jag har försökt att eliminera allt som kan göra uppror i en stackars mage. Så kaffet fick ryka och nu har jag inte druckit en enda kopp på nästan ett halvår. Det gick förvånansvärt smärtfritt och jag har knappt saknat det alls. Förutom nu. Kanske beror det på dom lite kallare morgnarna. Samtidigt som jag slutade att dricka kaffe så uteslöt jag även gluten. Min mage har varit så sjukt mycket bättre på sista tiden och det känns så galet skönt. För det har varit vidrigt och väldigt påfrestande psykiskt. Jag har alltid varit en person som har skojat om saker jag har tyckt varit jobbiga. På något sätt blir det lättare då. Men att få ångestattacker över att åka tunnelbana eller att flyga har varit allt annat än skojigt.

Nu har jag inte gett upp någonting för all framtid utan jag prövar mig fram. Har tex börjat äta surdegsbröd igen och det funkar hur bra som helst. Istället för morgonkaffe så dricker jag mitt “goldenmilk “. Just detta har jag köpt hos Sally Voltaire och är så himla gott. Charlie älskar det också.

Helen · 3 years ago
Jag med ❤️

Lo · 3 years ago
Kan du inte tipsa om vad du åt till frukost när du valde bort gluten?

Elin Nord · 3 years ago
Hej Lo! Det kan jag absolut göra. Kommer snart :)