Wow

3 years ago

WOW

Vilken megapepp jag har fått nu tack vara er! Så himla himla kul. Nu kommer det komma blogginlägg här, det kan jag lova. Tack snälla för att ni tar er tid att kommentera. Och tack för det ni skriver. Otroligt smickrande!

Här en favorit bild från i somras då vi firade in semester nummer två på Matateljen. Ska faktiskt dit ikväll med min mamma och mina två systrar. Ska bli så härligt! Ricki har åkt till Norrland för att han ska springa Marathon på höga kusten och barnen är hos farmor och farfar så efter Matateljen så ska vi sova här allihopa. Vin och ost hela kvällen! Jag ska också fira att jag har haft deadline idag på SS19. PHJU! Nu ska jag börja sälja Christmas kollektionen.

Jag har haft så mycket i mitt huvud senaste tiden så jag vet varken ut eller in. Visa beslut som ska tas. Men mer om det förhoppningsvis längre fram. Jag vet också att det är väldigt många som undrar om det härliga huset vi hyrde på Mallorca i somras. Det ska ni också få veta sen. Ses snart igen!