Gili trawangan

3 years ago

Gili Trawangan
Gili Trawangan
Gili Trawangan
Gili Trawangan
Gili Trawangan
Gili Trawangan
Gili Trawangan
Gili Trawangan
Gili Trawangan
Gili Trawangan

Så åkte vi då till Gili Trawangan. Många tycker att man ska undvika Gili öarna och speciellt då Gili Trawangan. Men eftersom Ricki tog sitt dykarcertifikat där för typ femton år sedan så tyckte vi att det var kul att se det. Och om jag är glad att vi gjorde det. Ricki kände ju inte alls igen sig. Varken på Gili eller i Ubud då det knappt fanns någonting där på den tiden. Vilket det finns nu. Från att ha sett havet två gånger ( pga sjuk Vega och sen Ubud ) på ca två veckor på Bali så kände jag lyckan stiga i mig när jag fick se det igen. Vi tog en speed boat från Padang Bai som gick hur smidigt som helst. Vid hamnen på Gili var det supermycket folk och en väldans massa små butiker och restauranger. Där hade jag inte tyckt att det hade varit så roligt att bo. Som tur var så låg hotellet vi hade bokat på andra sidan ön. Där var det väldigt lugnt och otroligt mysigt! Vi bodde på ett fantastiskt litet hotell med magisk personal. Till barnens stora lycka så hade dom även två stycken katter. Vårt badrum och dusch låg utomhus där vi även hade en egen liten damm med fiskar i. På rummet fanns det en liten flaska med fiskmat så att barnen kunde mata dom. Så sjukt gulligt. Vi lånade cyklar och cyklade runt ön, vi snorklade med havssköldpaddor, Vega fyllde fem år, vi mötte dom läskigaste och största spindlarna jag någonsin sett live, vi åt grillad hummer på stranden och såg magiska solnedgångar varje kväll. Jag äskade det! Här hade jag kunnat stanna några dagar till.