The Way We Play

Yöli and otis

12 months ago
Yöli and Otis
Yöli and Otis
Yöli and Otis
Yöli and Otis
Yöli and Otis

Några saker hade jag koll på när vi åkte till Canggu. B.la. att Yöli and Otis har en liten butik där. Jag har följt märket länge på Instagram och tycker att dom har massor med fint. Kul för mig att butiken låg väldigt nära vårt hus som vi hyrde. Jag köpte en hel del till Vega. Nästan ett plagg av varje som fanns i hennes storlek faktiskt. Så sjukt fina saker. Ska försöka visa vid tilllfälle. Yöli and Otis som är ett Australiensikt märke har också ett hus i Canggu som dom hyr ut. Tyvärr så var det fullbokat när vi skulle hit. Magiskt fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Elin Nord

Info