The Way We Play

Slingback

1 year ago
Slingback

Dom här skorna köptes i New York. Det här är en utgående modell ( modellen stod inte ens ute i butiken ) så jag blev så glad när tjejen i Gucci butiken var borta i en evighet för att sen komma tillbaka med skon. I min storlek. Då slog jag till. Längtar tills jag får slita dom ordentligt. Till jeans och stora skjortor.

2 Replies to “Slingback”

 1. Josefin says:

  Men dör vad snygga! Får man fråga hur de är i storlek och vad prislappen går på? Ps, tack för en otroligt bra blogg. Får alltid inspiration när man tittar in, både när det gäller personlig stil och inredning. Gärna mer sådant 🙂
  /Josefin

  1. Elin Nord says:

   Men visst är dom!! Jag har nästan alltid stl 36 i mina skor. I dom här 36,5. Och jag tror att dom kostade ca 4000kr.
   Tack snälla för din kommentar. Blev SÅ glad 🙂 Kram, Elin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Elin Nord

Info