The Way We Play

Volym

2 years ago
Volym
Volym
Volym

Jag har liksom aldrig tänkt på att en fön kunde göra så stor skillnad till mitt hår. Jag har bytt ut min gamla gamla fön till en riktig superfön. Nämligen Babyliss Digital Sensor hårfön. Är ju lite beroende av min värmeborste jag har skrivit om tidigare. Nu även av en fön. Mitt hår har alltid tagit en evighet att torka. Well, inte nu längre. Det gick väldigt mycket fortare och herregud vilken volym den gav. Det blev en sån otrolig skillnad då håret fick sig ett ordentligt lyft ända in från rötterna. Den här gången använde jag bara fönen till att torka håret. Ska prova munstyckena som följer med också. Fönen väger dessutom väldigt lite och är skonsam mot håret. Jag känner mig som ett barn på julafton. Så glad för en ny fön. Ska visa i ett annat inlägg vilka produkter jag använder mig utav.

I samarbete med Babyliss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Elin Nord

Info