The Way We Play

Check på new york

9 months ago
Check på New York
Check på New York
Check på New York
Check på New York
Check på New York
Check på New York
Check på New York
Check på New York
Check på New York
Check på New York
Check på New York
Check på New York
Check på New York
Check på New York

Nu har jag kommit hem från New York. Vart inte alls så jetlaggad. För först gången sov jag på ett flyg. Hela vägen hem. Så skönt! Längtan efter barnen var helt sjukt obeskrivlig på vägen hem. Väl där har det gått väldigt bra! Tror det är nyttigt för alla att få längta lite. Jag är fortfarande öm i mina fötter så mycket som vi har gått. Vi bodde på Soho Grand Hotel så vi promenerade runt mycket i urhärliga Soho. Gick förbi Empire state building och såg att det inte var någon kö så vi passade på att åka upp där. Magisk utsikt! Helt overkligt att det är så stort. I övrigt har vi ätit väldigt god mat och promenerat runt i Central Park. Varit inne i supercoola butiker och blivit väldigt inspirerade. Jag har shoppat mängder med Sheet masks och fått ett par väldigt fina skor. Vi hann ju inte med en bråkdel av det vi hade velat göra så kommer definitivt att åka tillbaka.

8 Replies to “Check på New York”

 1. Hanna says:

  Finaste ni!

 2. Marie says:

  Var kommer jeansen ifrån? Så snygga!

  1. Elin Nord says:

   Hej Marie! Tack snälla. Dom kommer ifrån Zara 🙂

   1. Linda says:

    Och kappan…? 😉

    1. Elin Nord says:

     Den är också från Zara 🙂

 3. Ananda says:

  Och mössan? Hehe

  1. Elin Nord says:

   Den är från Arket 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.