Wishlist

4 years ago

Wishlist
Wishlist

En liten wishlist som redan har gått i uppfyllelse kan man säga. Dom här sakerna har jag investerat i till hösten. ( nästan alla )

1. Den här tröjan från One & Other ser jag fram emot att få slänga på mig snart. Den är så galet fin på!

2. Jag har länge velat ha en riktigt stor och härlig kappa. Den här från Stine Goya har jag köpt och jag hoppas att den sitter och känns sådär bra som jag tror.

3. Jag fick en stor Rimowa av Ricki i julklapp och nu tänkte jag köpa mig en liten som funkar som kabinväska. Reser ju ganska ofta just nu och dom här väskorna får slitas med mig hela livet.

4. Jag har nästa alltid väldigt små ringar i öronen. Jag har länge velat uppdaterat dom till ett par större. Så när jag fyllde år så fick jag dom här från Tiny DancerHelt perfekt storlek enligt mig.

5. Lite högre i midjan, lite kortare och inte fullt så tighta. Dom här jeansen från Anine Bing känns superfina. Bra blå färg också.

6. Jag ser nog oftast nästan likadan ut vardag som fest. Kanske lite mer kajal runt ögonen. Den här toppen från Stylein är helt i min smak och den har jag också köpt. Längtar till jag får använda den. Och ja, till ett par jeans då.

Rebecca · 4 years ago
Hur är den stickade tröjan i storlek? Vilken strl har du? svårt o avgöra om jag ska beställa en xs/s eller m/l...

Elin Nord · 4 years ago
Hej Rebecca, Jag har strl XS/S i tröjan. Tycker att man ska gå på den storlek man har. Dvs är du XS så tar du XS/S och är du en L så tar du M/L. Du kommer att älska den! Kram, Elin

Sofia · 4 years ago
hej! snabb fråga. hur köper man one&other tröjan om man inte bor i norge? : )

Elin Nord · 4 years ago
Hej Sofia, Inte lika snabbt svar från min sida då.. Sorry för det! One & Other kan man köpa från butiken Grace i Göteborg och Cosa i Kungsbacka än så länge :). Annars från One & Others egna hemsida. /Elin