The Way We Play

Lately

1 year ago
Lately

Den här lilla stjärnan. Som alltid har någon docka eller mjukisdjur att krama i sin famn. Vega har en sån magisk fantasi. Man blir lycklig i hela kroppen av hennes fantasivärldar. Kanske inte lika kul en vardagsmorgon när man har bråttom till förskolan.

Lately

Hittade ett fyrklöver den här sommaren också. Och jag blir lika barnsligt glad över det. Här ser man att jag har vitilogo också.

Lately

Snodde några skott med palettblad av min granne Lena. Tänker att dom kan trivas i vår hall. Och kanske kan jag få något annat att överleva än elefantöronen som snart tar över vårt hem.

Lately

Alltid runt min hals. En massa Blue Billie. Nyhet för hösten är stjärntecken. Behöver jag säga att jag gillar det. Just nu har jag mitt eget som är lejon.

Lately

Det har stått lite still med att fixa inne hos oss. Nu har prio varit att måla vår utbyggnad. Samt att vi ska få upp vår nya utebelysning. Det är ju lite tidsbegränsat känner jag. Men jag har så mycket energi just nu som av en del olika anledningar inte har funnits hos mig på senaste tiden. Känner mig som en ny människa. Vill göra vardagsrum, hela övervåningen och öppen spis på en och samma gång. Vart börjar jag?

2 Replies to “Lately”

  1. Lisa says:

    Så himla fint ni fått det Elin! Vi installerade kamin nu i somras och hade världens bästa murare som fixade vår (han kan både mura upp öppen spis och installera). Säg till om du vill ha kontaktuppgifter. Kram från Lisa (Hannas kompis du vet)

    1. Elin Nord says:

      Men tack Lisa 🙂 Sakta men säkert får vi nog till ett hem tillslut.. Åhh drömmen med öppen spis. Jag tar gärna kontakuppgifter. Skicka bild på spisen också 🙂 Vill se! KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.