Lucky New Year : How To Do It

Edit

Lucky New Year : How To Do It

Tror du att nycklar på bordet för med sig olycka, att de små lapparna i fortune cookiesarna betyder något på riktigt, att sju sorters blommor under huvudkudden kommer med drömmar om true love? Då har vi nya vidskepliga traditioner för dig att förkovra dig i. Här är 5 nycklar till god lycka inför nästa år. (Lägg dem inte på bordet bara …)

1. THE MIDNIGHT KISS

Lucky New Year : How To Do It

Det är inte för inte som du ska kyssa någon du älskar när klockan slår midnatt. Nej, enligt traditionen kommer dessa känslor då att fortgå och frodas under de kommande 12 månaderna.

 

2. EATING THE 12 GRAPES

Lucky New Year : How To Do It

Ät 12 druvor (inte mer eller mindre) vid midnatt.

Denna matvidskepelse som har sitt ursprung i Spanien är tänkt att ge dig lycka för det kommande året. Så. Knapra i dig 12 druvor vid midnatt, en för varje månad.

 

3. THE DO NOT EAT LOBSTER

Lucky New Year : How To Do It

Well. Enligt många kulturer betyder det faktiskt otur att äta hummer före midnatt eftersom de rör sig bakåt, vilket gör dig redo för ett år av motgångar. Perfekt nu när elräkningarna har ätit upp hummern åt en redan innan nyår anyways.

 

4. THE DO NOT CLEAN YOUR HOME

Lucky New Year : How To Do It

Grattis alla! Om du är orolig för att “sopa” eller “tvätta” bort all lycka som kommer i din väg, gör ingen städning. Ja, detta gäller naturligtvis även disk och tvätt. Samt. Eventuella bränder som det kan kännas som att man måste släcka.

 

5. THE POMELO-BATHING

Lucky New Year : How To Do It

Natten före nyår, bada dig i Pomeloblad och det sägs att du kommer att vara frisk resten av det nya året. Vågar du inte inte?

 

 

 

LUCKY NEW YEAR WISHES FROM THE TWWP TEAM!

 

 

 

 

(Alla bilder från Pinterest.)

 

 

 

Published December 25, 2022