Skrivpaus

2 years ago

1e Juni 2016 skrev jag mitt första blogginlägg. Skrivandet var en del av mitt sätt att komma tillbaka till verkligheten efter att ha varit tagit en break från allt jobb. Det var ett perfekt sätt för mig att både ha en mysig stund vid datorn och att hålla mig ajour med vad som händer på marknaden.

I början var jag väldigt ambitiös och skrev mycket business teorier, feministiska inlägg och flera ggr per dag etc. Desto mer jag började jobba igen så blev det mer som en dagbok och om mitt intresse kring nya produkter inom mode och skönhet – älskar att dela med mig av favoritgrejer:)

Nu 3,5 år senare så jobbar jag som VD igen och jag älskar mitt jobb. Har även tagit up tennisen igen och spelar för ett damlag. Detta i kombination med min familj gör att jag just nu inte har tid/energi för att skriva och har bestämt mig för att ta en paus med bloggandet.

Jag vill tacka er alla som har tittat in här regelbundet eller ibland och TWWP för en fantastiskt fin miljö att verka i –  jag hör av mig när/om det blir dags igen!

 

 

Skrivpaus

Hej så länge!

Ebba Bucht Lugani

Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!