Business travel

2 years ago

Dags för resa igen med ss20 kollektionen. För ngn vecka sedan var det Köpenhamn och nu var det dags för Oslo.

Business travel

Tog på mig favvoklänningen från Ida Sjöstedt så klart med dollarprintet – väskan ett av mina bästa köp på the Outnet- från Proenza Shouler-de gör de bästa väskorna i världen tycker jag.

Business travel

Vi skulle ha möte med de underbara Hoyer butikerna i deras flagship store Hoyer Eger. Helt fantastisk butik/department store.

Så otroligt stolt att vi ska lansera i Norge med dem

Business travel

Var tvungen att kolla runt lite innan mötet. Magiska Fendi bla.

Business travel

Denna väskan!

Business travel

Trivdes så bra här- önskade att det fanns ngt liknande i sthlm

Business travel
Business travel

Efter ett jätte bra möte var det dags att åka hem!

Business travel

Snart hemma hos familjen och fredagsmys!

Sanna · 2 years ago
Hej, jag har precis som du barn och det har på ånga sätt fått mig att tänka om senaste tiden vad gäller såväl konsumtion som flygresandet. Jag vill helt enkelt vara ett bra föredöme för dem och såklart så önskar jag lära dem vad hållbarhet i praktiken betyder - så att de, mina barn, kan få en framtid. Jag skulle tycka att det var intressant att höra hur du resonerar kring dessa frågor, både som företagsledare inom denna industri men även som mamma med fäbless för konsumtion och resor. Tack!

Ebba Bucht Lugani · 2 years ago
Hej Bra reflektion, tack! Den störsts ändringen vi har gjort är att nästan spendera alla våra semestrar i Sverige och inte resa i onödan- mest i så fall till Italien som är min mans hemland. Vad det gäller business så tänker jag att det är både bra för miljön och affärerna att växa långsamt och mest på hemma marknader och närmarkander- ett lugnare och skönare liv också med mycket mindre resor än förut då jag var på alla modeveckor varje säsong - även paris och london:)

Sanna · 2 years ago
Och det är ju bra. Jag tänker att det dock är mer kritiskt än så, att det krävs mer omfattande åtgärder för att inte våra barn ska se tillbaka på sin föräldrageneration och undra vad fasen vi höll på med som inte drog hårdare i nödbromsen än vad vi gör.

Ebba Bucht Lugani

Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!