The Way We Play

Galen i doft

2 months ago

De senaste tiden har jag blivit väldigt intresserad och kräsen vad det gäller doft på skönhetsprodukter. Det började med att jag skapade mina egna dofter för Björk & Berries och lärde mig om skillnaden mellan syntetiska och naturliga dofter. Jag älskar verkligen naturliga dofter men det finns vissa syntetiska som jag även kan tycka är behagliga om de inte är för starka. Här kommer några produkter med de bästa dofterna.

Galen i doft

Bamfords Geranium serie (med helt naturlig doft) är nog min bästa doft av alla,  en pepparmint och eukalyptus bland annat.

Madáras handtvål har även den pepparmint, så fräsch. Och Madaras handtvå är doftar milt, örtig och naturligt.

Esses cleanser är så ljuvlig med naturlig vaniljdoft och body lotion har en spännande örtig doft.

Den här line-up har jag just nu på mitt handfat

 

Galen i doft

En av de bästa ansiktsserier som jag har använt för min hy är denna från Esse, så himla mild och fin och doftar galet ljuvligt och helt naturligt!!

Galen i doft

En doft som jag nyligen upptäckt är den super fina doft kobinationen sugar-lime,  så himla fräsch och ändå lite söt. Bra jobbat Emma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!