No more tennis

3 years ago

No more tennis

Här är en bild från förra veckans tennis date med min man (jag vann hehe). Gillar våra teamdressing outfits, som var en julklapp från min bror.

Jag spelade även en timme med en tjej som varit nummer ett i Sverige och spelat på touren i flera år, så otroligt kul.

Jag lyckades dock förra veckan med att skada mitt opererade knä igen (efter bla 50 burpies). Har varit alldeles för glad för att knäet varit bra igen så har tränat på tok för mycket och för hårt. Har haft otroligt kul, framförallt med all tennis och när jag vann en tennis tävling. Men efter fem timmar på knäakuten igår så förstår jag att det inte blir ngn tennis el löpning i sommar. Nu hoppas jag bara på att kunna börja göra power walks om några veckor så jag kan hålla mig ngt sånär i form. Sit ups och armhävningar etc går ju även bra. Skulle vara kul om det funkade att gå långt så jag kan spela golf istället i sommar. Lets see, kämpar på med mina rehab övningar. Steg ett är att bli av med kryckorna, puh.

No more tennis

Men så kul jag har haft på bootcampet  bla- har varit så spännande att träna riktigt hårt igen (det roligaste jag vet). Får bara hitta en bättre balans (utan hopp) när knäet är bra igen, förhoppningsvis till hösten

No more tennis

Hade på mig mina nya sommar tights från Röhnish. Ser fram emot promenader i dem i sommar, hoppas!

No more tennis

Så fina och somriga!

No more tennis

Med Gurun för bootcampet- kolla in honom på Instagram på Rawtricks!

Ebba Bucht Lugani

Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!