The Way We Play

Sommar i stan

7 months ago

Jag är uppväxt på landet i en liten by i Skåne och med landställe i en annan liten by vid vattnet. När sommaren kommer får jag lite panik av att vara i stan. Samtidigt känner jag inte för att bo i en förort till stockholm för jag har ingen relation till dem, vilket jag har till innerstan då jag bott här till och från i snart 20 år. Dessutom så är min man en city boy som är uppväxt i Mexiko City, Rom och Nyc York så det är inte låga att sätta honom i en förort tror jag.

I alla fall så brukar vi åka till skåne då det ärläugre helger (önskade även att det låg närmre så vi kunde åka oftare). Denna Kristi himmelfärds helg så hade vi vänner i stan från NYC så vi stannade här. Det blev dessutom en värmebölja utan dess like. I slutet av helgen hade jag sådan längtan till skåne, men de första dagarna fick vi till bra med “summer in the city”.

Sommar i stan

Jag och dottern gjorde plättar och bananpannkakor till frukost- så mysigt! Sådant man bara hinner på en helgdag!

Sommar i stan

Lilla kocken

Sommar i stan

Sedan åkte vi till min mans tennisklubb och spelade hela familjen på en bana. Blev mest spel med barnen och inte så mycket motion men så härligt att bara vara utomhus och sporta tillsammans hela familjen. Hittade denna klänningen som jag tyckte var perfekt som tennisklänning till min dotter, ett fynd!

Sommar i stan

Efter tennisen så hänge vi kvar och åt lunch och även badade i poolen. Underbart att kunna få lite pooltid mitt i stan

Sommar i stan
Sommar i stan

Mitt bästa cover-up plagg för poolen är denna svarta tunna skjortan som jag köpte förra året från Seafolly.

Sommar i stan

Älskar denna baddräkten från Scampi, känner mig klädd i den när man är på ett mindre privat ställe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!