Hair colour dilemma

4 years ago

Så var det dags för att färga håret igen. Jag gör ju det enbart för att dölja gråa hårstrån som har börjat komma. Vill bara återskapa min egen färg. För att utväxten inte ska synas har vi dock behövt gå lite ljusare. Jag kände för att testa att ändå försöka bli lite mörkare ngn nyans eller så för att få min exakta egna ton jag har på vintern.

Hair colour dilemma

Det blev verkligen så fint. Men när jag kom hem så kunde jag att toningen gjorde att jag inte hade samma naturliga variation av färg i håret längre, kände mig “som om jag färgat håret”. Och ni vet ju hur jag är, vill att allt ska kännas super naturligt.

Det är ju alltid lite jobbigt att höra av sig och säga att man skulle vilja justera, men min colourist Lisa på Koivisto Karlsson var så gullig och förstående. Det är ju inte ofta det händer så hon att det är bra om man vågar höra av sig så fixar hon det, kändes så skönt

Hair colour dilemma

Så efter ett nytt besök hos Lisa så är nu mitt hår tillbaka med sina färgvariationer. Lisa tvättade ur toningen och gjorde lite high lights och low lights. Tycker det blev en lite mer naturlig och rockigare look- vad tycker ni?! Det är ju väldigt små skillnader vi pratar om, men var en stor skillnad för mig hi hi. Denna stylingen var dessutom sååå fin tyckte jag.

Hair colour dilemma
Hair colour dilemma

Lisa hade i en suger spray- som ger en lite mjukare effekt än saltvatten spray och en fin struktur i håret.

Ebba Bucht Lugani

Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!