Organic beauty award winners

4 years ago


Var och hälsade på denna vackra kvinna som driver min favorit butik inom ekologisk och naturlig hudvård, Sundlöf Organic Skin Care. Älskar vackra naturliga kvinnor som är osminkade men väldigt väl omhändertagna via fina produkter.

Sundlöf var typ först på marknaden inom ekologisk hudvård på en lyxnivå, så tidiga med att förstå att det är så viktigt med en hög kvalitet även när det gäller ekologiska produkter. Butiken är en fröjd för ögat med ljuvliga naturliga dofter och fantastiska märken så som mina favoriter, Jurlique, Johan Masters Organic, Inika, Kure mm. Har fått så mycket inspiration från den här butiken genom åren.

I veckan testade jag två produkter från butiken som nyligen vunnit svenska organic beauty award. Först ut ett härligt näringsrikt serum, Barbaryfig oil från svenska Loelle. En jätte skön ansiktsolja som smälter in i huden och återfuktar fint. Högt innehåll av vitamin E, linolsyra, polyfenoler och essentiella fettsyror hjälper den din hud att bevara sin spänst och vitalitet trots påfrestningar av ett yttre hårt klimat. E-vitamin stoppar aktivitet från fria radikaler och hindrar därmed för tidigt åldrande. Plus för vacker flaska och pipett.

Sedan testade jag en cool ny body oil med fina namnet Snow Oil från svenska märket Barr. Även den jätte skön och snygg glas flaska. Den höga halten av linolsyra från tistelolja gör det möjligt för kroppen att öka cirkulationen och förhindra torr och rynkig hud. Olivolja, sesamolja och jojobaolja är mjukgörande och lugnar huden.

Så kul med nya fina svenska märken som poppar upp och bästa stället att hitta dem som är värda att prova är på Sundlöf.

Om det är ngn som är intresserad av att vara med att drive el äga butiken så letar Katarina efter en partner på olika sätt.

xx

  

 

Ebba Bucht Lugani

Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!