Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Reflektion i luften | April 30, 2017 | The Way We Play

Reflektion i luften

5 years ago

Det är något speciellt när man reser, det stannar upp den vanliga vardagen och får mig alltid att tänka och slappna av lite extra.

Jag flög för första gången med barnen själv utan att det kändes jobbigt alls. Lillen blev åksjuk men det löste vi med extra kläder utan att jag stressade upp mig (trots att alla på flygplatsen gjorde det). Det var riktigt mysigt att bara vara vi tre, mitt på dagen utan någon stress.

Jag tänkte på hus stor skillnad det är att barnen är 3 och 5 istället för 1 och 3 tex, det är som natt och dag. Nu är det mer el mindre en glädje att vara med dem hela tiden och för några år sedan var det super tufft att vara själv med dem, med amning, blöjor etc. Nu kan båda två gå själva på planet med varsin liten ryggsäck med pyssel i. Jag är så glad att vara på andra sidan av baby fasen och nu kan jag njuta så mycket mer av att vara med dem. Fy vilken tuff period det var för mig när jag hade två små och var vd och creative director samtidigt och en man som jobbade mycket. Det är nog den tuffaste perioden jag har haft i mitt liv och jag har verkligen fått jobba med att prioritera mig själv och min egen hälsa och återhämtning. 

Nu börjar jag känna mig lite sugen på att bygga varumärken igen och har några idéer. Stay tuned:)

Xx

E

Ebba Bucht Lugani

Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!