The Way We Play

Ebba Bucht Lugani


Sporty spice

3 hours ago

Efter att ha varit sjuk så mycket har jag varit så pepp på träning.

Sporty spice

I fredags så började jag morgonen med tennis (älskar min nya hoodie från Röhnish) och spelade bra trots att det var typ en månad sedan.

Sporty spice

På eftermiddagen testade jag ett nytt gym på Lidingö med ett helt unikt koncept. I nya tights– har typ aldrig känt mig så snygg på gymet:)

De här kängorna från Sorel, som typ inte väger ngt, har jag levt i i vinter tillsammans med jackan i samma nyans från Röhnish. Älskar att gå runt i skönt Athleisure wear som det numera heter (en blandning av leasure och athletic)! Läste en bra definition på nätet: Athleisure is a trend in fashion in which clothing designed for workouts and other athletic activities is worn in other settings, such as at the workplace, at school, or at other casual or social occasions.

Sporty spice

Gymet jag testade heter Minutus och handlar om att träna effektivt och skonsamt med resultat. Det kortaste träningspasset för hela kroppen är 17 minuter och då blandas både styrka och cardio – jag körde ett pass på 31 min. Det var så bra så jag kände att detta ska få bli mitt nya gym i mina nya hoods! Berättar mer snart om denna spännande träningsmetod!

Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!