The Way We Play

Ebba Bucht Lugani


Western trend

15 hours ago

Jag kan inte få nog av cowboy boots trenden. Helt otippat att jag skulle fasta för denna trend, men det har visat sig att det är ett perfekt mellanting för mig mellan sneakers och lite för tjusiga skor. Jag vill ju alltid känna mig mer nerkläm och cool snarare än för polerad- då passar ett par cowboy boots perfekt. Här ett par jätte fina och sköna (finns i min storlek 42 yay) från svenska märket Flattered (som är nominerade till guldknappen).

Western trend
Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!