The Way We Play

Ebba Bucht Lugani


Morning walk outfit

13 hours ago

Det som jag mest uppskattade på spa resan var morgonpromenaderna och det är också det jag försöker hålla i här hemma. Förra veckan hann jag med fyra gånger efter frukost eller dagisdropp och kunde vara på kontoret för möte kl 10.

 

Morning walk outfit
Morning walk outfit
Morning walk outfit

Har en “uniform” som jag har på mig när jag går och även är min helg outfit hemma och myser runt. En lång filtad ullhoodie som gör att jag aldrig fryser vare sig inne eller ute. Till det har jag ett par fodrade vinterträningstights.

Morning walk outfit
Morning walk outfit

Överst en lång parkas även den i ull, som går högt upp vid halsen så jag inte behöver halsduk.

Ebba Bucht Lugani

Swedish mompreneur living in Stockholm with our two little children and my Italian/Mexican husband.

Tennis player turned model, turned investment banker, turned CEO of the fashion brand House of Dagmar, turned CEO & Creative Director of the organic beauty brand Björk &

Berries. Now independent business advisor, doing strategic advisory to up and coming fashion and lifestyles brands as their brand mentor

With a passion for fashion, beauty, feminism, health, building brands, travelling and more!