Skördebuketten 🍃🥦

3 months ago

Skördebuketten 🍃🥦

I förra veckan stylade jag en plåtning på vår kolonilott med skördetema. Jag passade då på att göra en skördebukett med olika nyanser av grönt och grönsaker, dock skördade direkt från ICA och en grönsaksleverantör så 100% fusk. Men idén är rolig och grönsaker kan ju vara helt magiskt vackra, speciellt i kombination med yviga ängsblommor så det tar jag med mig till sensommaren när man kan skörda direkt från grönsakslanden.

Skördebuketten 🍃🥦

Späda fina kronärtskockor som jag gärna vill odla nästa år, kålrabbi med vacker blast, broccoli, olika sorters kål och krondill som också är otroligt vacker i både trädgårdslanden med sina höga stjälkar och i buketter. Dock ingen favorit på tallriken, därför skippar jag helst de traditionella signalkräftorna som badar i krondill.

Skördebuketten 🍃🥦

Vitt är vackert mot allt det gröna, som alliumbollarna, kirskålsblommorna och den dill-liknande ”jungfrun i det gröna”, som jag planterat mängder av i år.

Skördebuketten 🍃🥦

Klänningen är från Second Female, älskar den! Och sandalerna i mocka med tjock jutesula från From Astrid with.