Krogsklassiker goes us: walnut shirimps 4 weeks ago Haft lite uppehåll från mina recept på kinesiska krogklassiker och startar upp med en rätt som faktiskt inte hör till de svenska klassikerna! Detta är walnut shrimps. Jag har...
Sittdansa till hainanese chicken rice 1 month ago Det är få kycklingrätter som slår en härlig Hainanese Chicken Rice enligt mig. Pocherad kyckling, ljuvligt smakrikt ris, en god buljong och så goda dippor till, nu blev jag...
Enkel spicy mala tofu 3 months ago Gillar du stark mat och den lite bedövande, kittlande känslan av sichuanpeppar så är detta en tofurätt för dig! Superenkel och serverat men t ex en enkel nudelrätt och...
Friterade dumplings på spett- if you will 3 months ago Här kommer ett recept på en krispig & go förrätt eller huvudrätt att servera – Friterade dumplings. Festade till det för barnen så de fick de på spett. För dessa...
Crunchy & spicy kinesisk gurksallad -coir raincoat cucumber 4 months ago Här kommer ett litet tips som passar bra till grillat, friterat en skål med nudlar, ja allt gott du kan tänka dig! Crunchy & spicy kinesisk gurksallad – 蓑衣黃瓜....
Våriga baos med ramslök [花捲] 5 months ago Flower rolls, detta är en bao som jag tycker är vacker och god men som jag dragit mig för att testa själv innan, såg så invecklat ut tyckte jag. MEN grejar man en kanelsnurra...
3 snabba rätter till veckan 5 months ago I betalt samarbete med Ankarsrum Jag är så glad över att få dela recept och tips tillsammans med Ankarsrum! Att kavla dumplingplattor för hand kan vara tidskrävande så att...
Kinakrogklassiker: friterad fläsk med ananas i sötsursås 6 months ago Veckans kinakrogklassiker är även en klassiker som hittas i Taiwan! Pekingsoppa eller hot & sour soup brukar man kunna hitta under förrätter/soppor i den klassiska...