Bed time

2 years ago

Här kommer en liten säng-uppdatering! Från 0-4 månader delade de på en säng. Eftersom de var ca 45 cm när de föddes så hade de ca 15 cm att växa i här (alltså bredden på en vanlig spjälsäng):

Bed time
Bed time
Bed time

Höjden av mys.

Bed time

Vid 4 månaders ålder avancerade de till en egenkonstruerad dubbelsäng, i form av två spjälsängar.

Bed time
Bed time
Bed time

Och nu 6 månader gamla… Tada! Varsin säng! Vi ville att de skulle dela så länge som möjligt för att ha närheten till varandra men nu gick det inte längre… Skaderisken av spark från ett syskon eller risken att väcka varandra blev för stor.

Ida · 2 years ago
jag blir så glad av den här bloggen. Det är ju så gulligt så man smäller av! Samtidigt så beundrar jag er nåt otroligt mycket. Vilka superföräldrar ni är! Jag har en son som precis fyllt 1 och som inte är still en sekund. Bara tanken på att ha två till i samma ålder ger mig nästan hjärtklappning.

Helena Falk · 2 years ago
Så roligt att få äsa om vardagen med era guldklimpar. Så himla fina de är!

Bea Unenge Cronie

Bea Unenge Cronie

Jag heter Bea och bor i Göteborg tillsammans med min man Ottmar, min son Otis 4 år och våra trillingar Bonnie, Leo & Francis, födda januari 2019. Jag jobbar som AD & CD inom mode.

@triplets_gothenburg

bea@beaunenge.se