5 månadersuppdatering (3 v sent)

2 years ago

5 månadersuppdatering (3 v sent)
5 månadersuppdatering (3 v sent)

I samband med att trillsen var runt fem månader så kom första bakslaget.

5 månadersuppdatering (3 v sent)

Typ exakt såhär…

Från att haft ångest över att vi tagit hit en au pair hela vägen från Filippinerna och tänkt “Vad ska vi med henne till egentligen?” så kan jag nu inte se hur vi skulle klarat oss utan henne nu. Värt varenda öre. Barnen kräver mer och mer nu och vill inte bli lämnade en minut. Så nu försöker vi ha bemannat hemma här så mkt vi bara kan.

Vi har sakta men säkert kommit igång med matandet men det är ju såklart ett projekt i sig och inget man kan göra om man är ensam hemma med dem. Men någon typ av mat 1-2 ggr dag satsar vi på. Men blir även ersättning till det målet som komplement.

5 månadersuppdatering (3 v sent)
5 månadersuppdatering (3 v sent)
5 månadersuppdatering (3 v sent)

Leo

Ottmar tog med sig de små till sina föräldrar i ett dygn och jag kunde höra mina egna tankar för första gången på länge. Njöt av tystnaden och att slippa den konstanta stressen av alla skrik och läten. Jag hade en svacka där några dagar och kände knappt någon saknad efter dem när de var borta. Men det var ju såklart väldigt kul att se dem när de kom tillbaka <3

 

5 månadersuppdatering (3 v sent)

Egentid med Otis

5 månadersuppdatering (3 v sent)

Vi har ändå känt oss ganska stabila mentalt fram tills nu. Men att vi krockat 4 ggr (OBS! Jag är endast skyldig till en av gångerna hehe) med bilen sedan de kom talar ju helt emot detta. Haha. Och nej, inga barn har varit med i bilen vid dessa tillfällen.

Vi får påminna oss ibland om att det är ju inte bara det att vi har fått något så unikt och ”härligt” som trillingar. Vi har ju även storebror Otis (med funktionsvariation) som kräver sitt. Denna veckan har det varit sammanlagt 3 läkarmöten (logoped, ortoped och ögonläkare) med honom.

Samarbetet funkar fortfarande bra här hemma. Är den ena svag så blir den andre stark. Även om den egentligen inte är det så kommer ngn superkraft in och tar över. Inatt hörde jag Ottmar vid 01 yttra några mindre fina ord till killarna (efter att försökt få dem att somna om i över en timme…) Så då tog jag över och han fick sova ilskan av sig…

Nu räknar vi dagarna inför hjälpinsatser från LA (moster Elsa) och Nice (morfar Per) inför sommaren och ser ljuset i tunneln…

Men lite njut har vi ju inemellan också 🙂

5 månadersuppdatering (3 v sent)
5 månadersuppdatering (3 v sent)
5 månadersuppdatering (3 v sent)
5 månadersuppdatering (3 v sent)

Ida · 2 years ago
Vilka hjältar ni är! / imponerad tvillingmorsa

Emma · 2 years ago
Kan inte föreställa mig, tycker det var tufft när mitt yngsta barn kom, att känna att jag inte räcka till. All respekt till er! Ni verkar fixa detta så bra! Klart det går lite upp o ner ibland <3 Får man fråga vad funktionsvariation innebär? Inte hört det förut...

Bea Unenge Cronie

Bea Unenge Cronie

Jag heter Bea och bor i Göteborg tillsammans med min man Ottmar, min son Otis 4 år och våra trillingar Bonnie, Leo & Francis, födda januari 2019. Jag jobbar som AD & CD inom mode.

@triplets_gothenburg

bea@beaunenge.se