Personligheter

1 year ago

Vi kände redan på sjukhuset hur det började växa fram personligheter hos dessa tre. Här kommer en liten sammafattning. Eller förlåt, tre 😉

Personligheter

Leo

Känns i sättet som äldst av de tre. Killarna kom ju ut under samma minut (Leo först dock) och Bonnie kom ut minuten innan. Leo är störst av dem, vilket han även var hela tiden i magen. Han var även 2 mm för stor för att gå igenom KUB-testet (eftersom vi gjorde det sista dagen det var möjligt att göra det), så vi fick aldrig ngt resultat på honom. Känns mognast. Och nöjdast. Äter mest av dem. Sover. Skrattar. Pratar. Väldigt go.

Personligheter

Francis

Känns verkligen som lillebror. Och han kom ju faktiskt ut sist. Kan vara den som är gnälligast av de tre och beter sig mest som en “bebis”. Vill gärna komma upp. Och så fort man tar upp honom blir han nöjd. Ganska mammig. Go. Glad. Charmig. Nyfiken.

Personligheter
Personligheter

Bonnie

Och så har vi lilla Bonnie. Tjejen med de långa, “böjda” ögonfransarna. Så olik killarna på alla sätt. Klart minst av de tre men även en helt annan kropp. Medans killarna formar sig lite efter hur man håller dem så är Bonnie rak som en pinne. En väldigt glad och nöjd tjej. Ligger killarna och gallskriker så ligger Bonnie tyst och väntar. Det är aldrig Bonnie som är ”problemet”. Bonnie känns som en gammal själ som hamnat i en bebiskropp. Hon tittar på oss med en frågande blick och det ser verkligen ut som hon funderar över saker. Det ska bli väldigt spännande att följa denna lille tjej.

Bonnie har även haft ett helt annat skrik än killarna, men nu skulle jag även säga att vi hör skillnad på de två också.

Personligheter
Personligheter

De har fortfarande inte börjat intressera sig för varandra. Tittar inte på varandra över huvudtaget. Mest slår och river varandra om de ligger för nära…

Elsa · 1 year ago
Åh! Så mysigt att läsa blir helt varm. Bästa inlägget ❤️

Eva Unenge · 1 year ago
Jättekul att läsa

Bea Unenge Cronie

Bea Unenge Cronie

Jag heter Bea och bor i Göteborg tillsammans med min man Ottmar, min son Otis 4 år och våra trillingar Bonnie, Leo & Francis, födda januari 2019. Jag jobbar som AD & CD inom mode.

@triplets_gothenburg

bea@beaunenge.se