Powder kiss liquid lipcolour- som en smörig mousse på läpparna

6 months ago

Powder Kiss Liquid Lipcolour- som en smörig mousse på läpparna

Läppstift alltså, jag älskar det! Hade alltid röda läppar förr men har liksom kommit av mig lite. Kan ha lite med att jag spenderar mycket tid på gymmet med mina pt-kunder att göra.

Känns inte så pt:igt med röda läppar, fast å andra sidan vem bestämmer det? Kanske ska göra det till min grej…

I vilket fall, jag har testkört Macs Powder Kiss Liquid Lipcolour och är redo att lämna ett omdöme.

Powder Kiss Liquid Lipcolour- som en smörig mousse på läpparna

Formulan är lite svår att beskriva, som en lätt mousse fast ändå smörig, låter det vettigt?

Applikatorn har en liten midja som gör att du enkelt kommer åt läppens runda form. Färgen glider på, är väldigt pigmentrik och täcker fint.

Den färgen jag fick jobba med lite mer för att få jämna var den orangea, Resort season. Men efter några svep med applikatorn var den hur fin som helst.

Powder Kiss Liquid Lipcolour- som en smörig mousse på läpparna

Finishen är matte, sammetslen men inte torr. Detta älskar jag alldeles extra, läpparna känns återfuktade trots den matta finishen.

Jag hade det röda läppstiftet på igår när jag åt middag och det satt fortfarande kvar hur fint som helst efteråt utan att ha kladdat ut.

På kvällen när jag skulle tvätta av gick det bort relativt lätt med sminkborttagning. Alltså definitivt inte svårare än något annat rött läppstift jag har tagit bort.

Ett riktigt bra läppstift det här, om du gillar matte finish kommer du älska Powder Kiss Liquid LipColour. 265kr kostar denna lilla glädjepilla.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info