Bus mousse med doft av pina colada

10 months ago

BUS Mousse med doft av Pina Colada

Jag testade Ida Wargs nya BUS mousse Dark i helgen.

Har bara testat hennes bus för ansiktet förut, men hört mycket bra om produkterna för kroppen så det var på tiden att jag testade själv.

BUS Mousse med doft av Pina Colada

Bästa sättet att applicera brun-utan-sol? Absolut med en applikations vante!

Varför? Det blir mycket lättare att få ut produkten, lättare att få den jämn och fin och bonus, du slipper bli nedkladdad och färgad i händerna.

BUS Mousse med doft av Pina Colada

Jag exfolierar alltid kroppen innan bus, så att huden är så slät och fin som möjligt. Knäskålar och fotknölar blir insmorda med vanlig bodylotion först. Eftersom man ofta är lite torrare precis där finns annars en riska att de områdena suger åt sig extra mycket och blir mörkare. Om jag är supertorr så smörjer jag faktiskt in hela benen lite lätt först så minska riskern ytterligare för att det ska bli fläckigt.

Denna gången gjorde jag dock inte det. Tjoffade på moussen rakt på nyexfolierad hud.

BUS Mousse med doft av Pina Colada

Däremot skulle jag inte raka benen precis innan applicering. Det misstaget har jag gjort förut, det resulterade i att jag fick massa små röda prickar på benen först och sedan blev alla porer där hårsäckarna helt kolsvarta för de hade varit så öppna när jag precis hade rakat. Inte alls så fräscht.

Så mitt tips, raka benen dagen före applicering!

Denna moussen var lätt och skön att jobba med, har en ljuvlig doft som påminner om pina colada så alltså ingen jobbig bus-doft. Varken vid applicering eller senare.

BUS Mousse med doft av Pina Colada

Här ser ni resultatet. Det blir alltså färg på en gång och den utvecklas sedan ytterligare.

Eftersom moussen är färgad går en del av när du sedan duschar, men den färgen som finns under är ändå mycket finare så det gör då inget. Jag kunde tycka att innan jag hade duschat var färgen lite på gränsen till morot men efter dusch var den jättefin.

Det andra benet fick också lite kärlek sedan btw, så nu har jag två fint bruna ben och en vinterblek överkropp, den har jag inte orkat ge mig på än. Tur att det inte är bikiniväder än..

Ordinarie pris 179kr, men jag har sett på lite här och där på nätet att det går att hitta billigare så googla för att kolla.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info