Tjuvtitt i mitt badrumsskåp

6 months ago

Tjuvtitt i mitt badrumsskåp

Fick en fråga från Bangerhead på mitt instagram om hur det såg ut i mitt badrumsskåp o här är det.

Överflödigt kanske att berätta att översta hyllan inte är min.. Det är min mans, han är väldigt noga med sin hudvårdsrutin men anser sig inte behöva lika mycket produkter som jag.

Tjuvtitt i mitt badrumsskåp

Mina hyllor är en göttig mix av allt möjligt jag anser mig behöva, rengöringar, masker, ögonkräm, toners, dagkräm, solkräm, brun-utan-sol. Just för tillfället har jag faktiskt ingen “ren” nattkräm. Jag använder Cremorlabs T.E.N Cremor Skin Renewal Cream på natten, det är en dagkräm men den är så rik att den nästan blir för mycket för min hud dagtid nu när det börjar bli lite varmare.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info